Beroepentoer: operatieassistent en anesthesiemedewerker

Locatie: ETZ Elisabeth

Van: 11 december 2017 - 19:00
Tot: 11 december 2017 - 20:00

De beste manier om met een beroep kennis te maken, is een bezoek brengen aan de werkvloer. Daarom houdt het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) de ETZ Beroepentoer.

Deze keer staan de beroepen operatieassistent en anesthesiemedewerker centraal. Op maandag 11 december ben je van harte welkom op locatie ETZ Elisabeth. Deze beroepentoer vindt tweemaal plaats, namelijk van 19.00 - 20.00 én van 20.00 - 21.00 uur.

Als operatieassistent bereid je operaties in een ziekenhuis voor en assisteer je de snijdend specialist tijdens operaties. Voordat een patiënt geopereerd wordt, zorg jij ervoor dat de operatiekamer met alle instrumenten, apparatuur en andere middelen bedrijfsklaar is. Ook stel je patiënten van tevoren gerust en draag je zorg voor een goede begeleiding van de patiënt.

Als anesthesiemedewerker controleer je voor de operatie alle benodigde apparatuur en assisteer je de anesthesioloog bij het onder narcose brengen van de patiënt of bij het aanbrengen van plaatselijke verdoving. Ook bewaak en begeleid je de patiënt voor, tijdens en na de operatie.

Interessant om te weten: als HBO-VT1-opgeleide ontvang je aan het eind van jouw opleiding twee diploma's: 1 diploma hbo-VT én 1 diploma AM (anesthesiemedewerker) óf OA (operatieassistent).

INSCHRIJVING GESLOTEN

Het is niet meer mogelijk om jezelf in te schrijven voor de ETZ Beroepentoer. De inschrijving is gesloten.

Medewerker aan het woord

Ivette anesthesiemedewerker

Je verzorgt en begeleidt patiënten waarbij je rekening houdt met lichamelijke, psychische en sociale aspecten. Je biedt ondersteuning voor, tijdens en na de plaatselijke of algehele anesthesiebehandeling.