Afspraken

Eerste afspraak op de polikliniek

Voor jouw eerste afspraak op een polikliniek in ons ziekenhuis word je aangemeld door jouw huisarts. Je wordt dan binnen twee werkdagen gebeld door de betreffende polikliniek.

In dit gedeelte bevindt zich een video. Die is niet zichtbaar omdat de cookies (nog) niet zijn geaccepteerd. Bekijk ons cookiebeleid.

Controleafspraak op de polikliniek

Als je bij de arts bent geweest en je moet een controleafspraak maken binnen 10 weken kun je deze bij de balie van jouw polikliniek laten inplannen. Wil je een controleafspraak maken die verder vooruit ligt, dan kun je het volgende doen:

  • Plan een afspraak in via patiëntenportaal www.mijnetz.nl met een planningsticket. Dit ticket staat  voor jou klaar in MijnETZ onder 'Een afspraak plannen'. Op de ticket staat een datum tot wanneer de afspraak gepland kan worden. Als je voor deze datum zelf nog geen afspraak ingepland hebt, krijgt de polikliniek een signaal. Zij nemen dan zelf contact met je op. 
  • Bel vanaf 10 weken voor de afspraak zelf naar de polikliniek en maak een nieuwe afspraak. 

In het ETZ plannen we afspraken tot 10 weken vooruit. Dit doen we omdat bezetting van poliklinieken en operatieprogramma's niet verder dan 10 weken vooruit bekend zijn. Dit betekent voor jou als patiënt dat je niet verder dan 10 weken vooruit een controleafspraak kunt maken met een arts op onze poliklinieken.

Meer informatie

Afspraken