Afspraken

Eerste afspraak op de polikliniek

Voor jouw eerste afspraak op een polikliniek in ons ziekenhuis word je aangemeld door jouw huisarts. Je wordt dan binnen twee werkdagen gebeld door de betreffende polikliniek. 

Controleafspraak op de polikliniek

Als je bij de arts bent geweest en je moet een controleafspraak maken binnen 10 weken kun je deze bij de balie van jouw polikliniek in laten plannen. Wil je een controleafspraak maken die verder vooruit ligt, dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Je kunt een afspraak inplannen via patiëntenportaal www.mijnetz.nl via een zogenaamd planningsticket. Dit ticket wordt voor jou klaargezet als jouw behandelend arts een afspraak nodig vindt. Je kunt op deze manier zelf de afspraak inplannen tot de vervaldatum van het ticket. Na de vervaldatum krijgt de polikliniek een signaal zodat ze contact met jou kunnen opnemen om de afspraak alsnog in te plannen. 
  • Je kunt vanaf 10 weken voor de afspraak zelf bellen naar de betreffende polikliniek om een nieuwe afspraak te maken. 

In het ETZ werken wij met een zogenaamde ‘planhorizon’ van 10 weken. Door niet te ver vooruit te plannen kunnen we je beter garanderen dat de gemaakte afspraak bij jouw arts ook daadwerkelijk doorgaat. Dit betekent voor jou als patiënt dat je niet verder dan 10 weken vooruit een controleafspraak kunt maken met een arts op onze poliklinieken.

Meer informatie

Afspraken