Patiëntenmagazine ETZ In Beeld

Drie keer per jaar verschijnt het ETZ In Beeld in de huis-aan-huiskranten die in de regio Midden-Brabant worden verspreid. Het katern staat boordevol nieuws en achtergrondverhalen over de zorg in ons ziekenhuis.

Verspreiding

ETZ In Beeld verschijnt als een apart katern in de huis-aan-huisbladen, waaronder Stadsnieuws Tilburg en Maasroute Waalwijk. ETZ In Beeld verspreiden we ook op de (verpleeg)afdelingen en in de wachtruimtes van het ziekenhuis. De patiëntenkrant heeft een oplage van circa 200.000 exemplaren.

Laatste nummer

In het maartnummer vind je het aangrijpende verhaal van Jos en Lucina, die al jaren strijden tegen melanoomkanker. Jos onderging een behandeling in het Gamma Knife Centrum. Verder lees je over een nieuwe operatietechniek voor klapvoeten en krijg je een kijkje achter de schermen op de Intensive Care. Vergeet ook niet onze woordzoeker in te vullen: de winnaar krijgt een tegoedbon van onze restaurants!

Cover ETZ In-Beeld maart 2017

Archief

Meer informatie

Heb je vragen of tips voor ETZ In Beeld of wil je een keer gastredacteur zijn? Dat kan! Stuur dan een mail naar communicatie@etz.nl.

Wie wij zijn