Patiëntenmagazine ETZ In Beeld

Drie keer per jaar verschijnt het ETZ In Beeld in de huis-aan-huiskranten die in de regio Midden-Brabant worden verspreid. Het katern staat boordevol nieuws en achtergrondverhalen over de zorg in ons ziekenhuis.

Verspreiding

ETZ In Beeld verschijnt als een apart katern in de huis-aan-huisbladen, waaronder Stadsnieuws Tilburg en Maasroute Waalwijk. ETZ In Beeld verspreiden we ook op de (verpleeg)afdelingen en in de wachtruimtes van het ziekenhuis. De patiëntenkrant heeft een oplage van circa 200.000 exemplaren.

Laatste nummer

Op de voorpagina lees je een mooi verhaal over het zesjarige meisje Sara, bij wie absence epilepsie werd vastgesteld. Kinderneuroloog Jikke-Mien Niermeijer startte een behandeling én regelde begeleiding voor school. “Het is fijn dat het ziekenhuis inspringt met zorg die veel verder gaat dan alleen een pilletje”, aldus Sara’s moeder Patricia. 

Verder voeren patiënt Michel van Zandbeek en ETZ-bestuurder Gerard van Berlo een openhartig gesprek en leggen de specialisten van de Geheugenpolikliniek uit hoe zij patiënten helpen. Vergeet niet de rebus op te lossen: de winnaar krijgt een tegoedbon van onze restaurants!

Blader de patiëntenkrant online door.


Archief

Meer informatie

Heb je vragen of tips voor ETZ In Beeld of wil je een keer gastredacteur zijn? Dat kan! Stuur dan een mail naar communicatie@etz.nl.

Wie wij zijn