Patiëntenmagazine ETZ In Beeld

Drie keer per jaar verschijnt het ETZ In Beeld in de huis-aan-huiskranten die in de regio Midden-Brabant worden verspreid. Het katern staat boordevol nieuws en achtergrondverhalen over de zorg in ons ziekenhuis.

Verspreiding

ETZ In Beeld verschijnt als een apart katern in de huis-aan-huisbladen, waaronder Stadsnieuws Tilburg en Maasroute Waalwijk. ETZ In Beeld verspreiden we ook op de (verpleeg)afdelingen en in de wachtruimtes van het ziekenhuis. De patiëntenkrant heeft een oplage van circa 200.000 exemplaren.

Laatste nummer

In het julinummer vind je het interview met Milou en haar partner Nick. Zij gaan in gesprek over het vernieuwde Family Centered & Integrated Care wat ervoor zorgt dat moeder en kind altijd bij elkaar blijven na de bevalling. Verder krijg je een kijkje achter de schermen in het Toxlab. Vergeet ook niet onze ‘zoek de verschillen’ op te lossen: de winnaar krijgt een tegoedbon van onze restaurants! 

Archief

Meer informatie

Heb je vragen of tips voor ETZ In Beeld of wil je een keer gastredacteur zijn? Dat kan! Stuur dan een mail naar communicatie@etz.nl.

Wie wij zijn